Nytt tema igen…

Eftersom jag ännu inte har bestämt mig för hur bloggen ska se ut provar jag ännu ett tema ur samlingen. (Silveray)
Ett lite mer snabbladdat och med fler möjligheter att styra och ställa.

Om någon dessutom vet hur jag får in ad-sense scriptet i rutan på toppen av sidpanelen (där bilden är),? skulle jag bli glad för information om detta.

Jag har bara lyckats klämma in det längst ner än så länge, under ”About”,? och där gör det knappt någon nytta antar jag…


Mina Blandade Infall -  Datornörd, bl. a. med stort fotointresse...


 • Jonas Theslöf

  Jo, jag misstänkte att du hade koll på det, men det är lika bra att fråga. 😉

  Fint att du fixade det! Hade ett liknande problem med en gästbok jag använde ett tag tillbaka. Alltid lurigt med genererade filer.

 • Ja, visst är det! Tack i alla fall för intresset! 🙂

 • Jonas Theslöf

  Angående ad-sense så borde det vara en ganska snabb lösning, så länge du har tillgång till källkoden. 🙂
  Är det temat som genererar HTML-dokumentet kan det vara mycket svårare..

  Leta upp p-taggen som innehåller Google-scriptet och flytta upp det till ”. Byt ut a-taggen där mot Google-scriptet (kanske värt att lämna kvar p-taggen den är nästlad i om du vill lägga in ny info under About).

  Det är alltid lite lurigt med dessa saker när man bara ser den färdigrenderade sidan, men skicka gärna ett mail till mig om du undrar mer!

  • Hej Jonas och välkommen! 🙂
   Allt det du skrev har jag koll på, men det är temat som genererar sidan via php, och det är hur man länkar till javascriptet så att det visas jag undrar. Referensen nu är en länk till bilden som ses i rutan via ”a href” och ”img src”. Jag undrar om man måste skapa en annan fil kanske, som anropas när sidan laddas, och i så fall vilken typ av fil. Om det kanske räcker att skapa en html.fil med koden eller om det måste till ngt annat…

   P.S. Nu har jag fixat det! 🙂 D.S.